söndag 12 april 2009

Fototriss - tidens tand.

Några foton ifrån dagens fotoäventyr i Stocken på Orust.
En lampa.

En del av en brygga.


En traktor på en lekplats.

Fler foton hittar ni här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

 1. Men, vad gör en gammal röd traktor på en lekplats? Och är det avgasröret som rostigt ligger där på marken? Fin röd färg, så det blir min favorit.

  SvaraRadera
 2. Traktorn fick sluta sina dagar som leksak, antar jag. Snygga bilder allihop. Beträffande hockeyrinken på en av mina bilder ligger den en bit utanför Kalmar. Kanske därför de aldrig lyckats få ihop ett vettigt hockeylag där. :-)
  Mina favoriter i de trakterna är annars IK Oskarshamn (som klarade sig kvar i Allsvenskan med ett nödrop den här säsongen).

  SvaraRadera
 3. Jag fastnade mest för bilden med bryggan med stenhällar i bakgrunden. Skärgårdsmotiv som får en att tänka på sommaren.

  SvaraRadera
 4. Traktorn på lekplatsen gillar jag. Att ngt märkt av tidens tand, och som spelat ut sin roll i sin urpsrungsmiljö får återanvändas till barnens lek. Den blir favoriten.

  SvaraRadera
 5. Fina bilder du visar oss =)
  Alla har sin historia, men eftersom jag bor på landet gillar jag återanvändningen av traktorn bäst. Tänk att få sitta i den och låtsas att man kör den.

  Fina val till temat/ Bobo

  Tack för dina ord på min blogg =)

  SvaraRadera
 6. Traktorn blir nog veckans favorit. Den har hängt med ett tag, och känns hel felplacerad. Bra färger.

  SvaraRadera
 7. Vad kul med en traktor på en lekplats, det hade jag som barn älskat. Det blir min favoritbild bland de tre vackra fotografierna.

  SvaraRadera
 8. Den härliga bilden på traktorn blir min favorit här hos dig idag.
  Ha en skön dag!

  SvaraRadera